

Jean Monnet calls of 2022

Kick-off meeting for the new grants 31 January 2023

AGENDA			
13:00-13:30	Connecting to Teams		
13:30–17:30			
13:30-13:45	Introduction (15 min)		
	Opening address	José-Lorenzo VALLES, HoU for European Higher Education, EACEA.A.1	
	Policy update	Stefan ZOTTI, EAC.A.1	
	Presentation of the Agenda	Francisco AGUADO SANCHEZ, EACEA.A.1	
13:45-13:55	Getting to know each other	Monika BOCHENEK and Rhys NUGENT, EACEA.A.1	
13:55-14:10	Amendments (15 min)	Raluca IAGHER, EACEA.A.1	
14:10-14:25	Reporting (15 min)	Jean-François LAHOU, EACEA.A.1	
14:25-14:40	Lump sums (15 min)	Maria-Madalina BUTINCU, EACEA.B.5	
14:40-14:55	Sharing of good practice (on Grant management)	Prof Andreas MAURER, University of Innsbruck, Jean Monnet Chair	

14:55-15:10	Questions & Answers (15 min)	
15:10-15:25	Virtual Coffee Break (15 min)	
15:25-15:35	Obligations in the Grant Agreement (10 min)	Jlenia DESTITO, EACEA.A.1
15:35-15:45	Dissemination and Communication (10 min)	Edith GENSER, EACEA.A.1
15:45-16:00	Sharing of good practice (on Communication aspects)	Prof Roberto BELLONI, University of Trento, Jean Monnet Chair
16:00-16:15	Questions & Answers (15 min)	
16:15-17:15	Networking time (in Breakout rooms)	Project coordinators and EACEA.A.1
17:15-17:25	Conclusion	Francisco AGUADO SANCHEZ, EACEA.A.1

Facilitator: Edith GENSER, EACEA.A.1